Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Centre Mèdic Sant Isidre

Més de 30 anys d'experiència, tractaments personalitzats i a mida

telèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Centre mèdic amb més de 30 anys d'experiència. Els nostres tractaments s'enfoquen en funció de les necessitats de cada persona, s'analitza el seu cas i es programa el tractament a mida.

Al Centre Mèdic Sant Isidre estem especialitzats en la medicina manual, fisioteràpia, homeopatia, teràpies manuals, miofascials i de rehabilitació. Apliquem les tècniques més convenients de forma personalitzada, realitzant una teràpia eficaç perquè el pacient pugui superar les seves malalties i patologies.

L'objectiu primordial és atacar l'origen del problema que porta el pacient a un estat patològic, que li causa incapacitat funcional i del qual no es pot recuperar per si sol. D'aquesta manera s'evita que es reprodueixi o es mantingui la malaltia en el temps.

Un altre aspecte important que tenim en compte és la prevenció de patologies futures i l'educació del pacient amb la finalitat de millorar la qualitat de vida, reduir la simptomatologia i la gravetat de les lesions.

L'objectiu principal de la nostra activitat terapèutica és tenir cura de la seva salut i benestar a través de solucions individuals i personalitzades. Per fer-ho apliquem en el nostre treball diari les tècniques més modernes utilitzades per un equip altament qualificat, amb formació periòdica i una aposta clara pels mètodes més actuals i efectius de tractament.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On som
Carrer de Bonaventura Castellet, 15 Baixos 08222 Terrassa Barcelona
Carrer de Bonaventura Castellet, 15 Baixos 08222 Terrassa Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied